maanantai 16. helmikuuta 2009

KuulumisiaKuva Valio.


Edellisen päivityksen jälkeen se kuntoilu sitten loppuikin, kun perjantaina iski noidannuoli. Suloiset ulkoiluilmat ovat jääneet täysin hyödyntämättä. Niinpä viikonloppu on mennyt enimmäkseen vaakatasossa, ja nautinnot keskittyneet lähinnä ruokapuolelle.

Lauantailounaaksi mies toi kauppareissulta sushia, nam! Mies hoiti mallikkaasti myös eiliset blinitarjoilut ystäväperheelle, joka ilahdutti vierailullaan. Tarjolla oli kahta lajia mätiä sekä uusina kokeiluina savuporo-piparjuurituorejuustotäyte ja lämmin kantarelli-sipuli-pekoni-kermaviritys. Juomana jääkylmää kuoharia ja vaihtoehtona olutta.

Tänään vuorossa kirjallisia töitä sohvan nurkkaan kasatussa tilapäisessä työpisteessä, istuminen kun ei vielä oikein suju. Tulee ainakin tehtyä asioita hitaasti ja keskittyneesti!

3 kommenttia:

 1. Kiitos ideasta! Kantarellitäyte kuulostaa loistavalta, mäti tietysti myös. Tuoretta ei vaan täällä maalla taida saada. Vaihdankin siis huomisen sieni-pekoni-pastan blineihin (täytyy hakea joku pikaversio blineistä).

  VastaaPoista
 2. Hei!

  "Eksyin" blogiisi, kun etsin netistä tietoa hakusanoilla Voluntary Simplicity, jonka käsitteen löysin kirjasta "Not Buying It".

  Kirjoitan itse blogia osoitteessa:
  http://kiikinkirjat.blogs.fi/

  Pääosin blogissa kirjoittelen siis kirjoista, mutta välillä aina muustakin elämänmenosta. Tällä hetkellä shoppailuun ja ennenkaikkea sen hillitsemiseen liittyvät kirjat ovat kiinnostaneet.

  Asetin itselleni haasteen, että olen tämän vuoden ostamatta vaatteita, kenkiä tai laukkuja itselleni. Syynä tähän oli täydet kaapit, kulutuksen karkaaminen käsistä sekä halu päästä perille kysymyksestä, miksi entisestä tarkasta ja pihistä nuoresta naisesta tuli tämä 40-vuotias jos ei ihan ostoholisti, niin melkein ;=)

  VastaaPoista
 3. Pohojan Akka, toivottavasti maistui;)

  Kiiki, kommentoin sun mielenkiintoiseen blogiisi ostolakkoosi liittyen. Onnea matkaan!

  VastaaPoista