perjantai 5. maaliskuuta 2010

Kevätsiivouksen aika?

Eilen oli taas kohtuullistamisryhmä, kiitos mukana olleille! Päällimmäiseksi jäi mieleeni karehtimaan keskustelu tavaroiden määrästä ja sen kohtuullistamisesta. Puhuimme myös siitä, miten epäjärjestys vie energiaa. Kun illalla palasin kotiin, rekisteröin ensimmäisenä talven jäljiltä kaikenlaiset epämääräiset kasat ja pinot, sekä joukon tavaroita, jotka olivat jossakin muualla kuin omalla paikallaan. Mieli ryntäsi suunnittelemaan viikonlopuksi SUURTA KEVÄTSIIVOUSTA.

Mutta onneksi tulin järkiini nukuttuani yön yli. Eilen aamulla kuljin ympäri kotia ja pistin mieleen mitä kaikkea pitäisi järjestää. Raivasin pari pahinta kasaa, korjasin yhden tyynyn ratkenneen sauman ja heitin runsaasti tavaraa pyykkikaappiin pestäväksi. Loput aion tehdä pikkuhiljaa lähipäivien aikana. Kun vielä oioin matot suoraan (ups, saitte selville yhden pakkomielteeni...) ja siivosin työpöytäni, olinkin rauhoittunut sen verran että muistin, mitä yritin edellisillan ryhmässäkin korostaa.

Baby steps
.

Pieniä askeleita, vähän kerrallaan mutta koko ajan. Sillä tavalla ne roinat ja rojut saadaan kesytettyä. Vaikka vain yksi kaappi tai taso kerrallaan.

Sillä onhan viikonloppuna luvassa aurinkoa! Nautitaan siis siitä, eikä pöllytetä kaappien sisältöä ainakaan koko aikaa. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti