keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Sitä sun tätä


Vaihteeksi hieman teknisiä tiedotteita blogin tiimoilta.

Jotkut ovat ehkä havainneet, että tämän kirjoittajaa on vaivannut keskivaikea identiteettikriisi. Olisiko nimimerkki blogin mukaan Simplicitas vai vanha tuttu Serenitas vai ehkä sittenkin Simplicitas... you got the point. Mutta olkoon nyt sitten se vanha tuttu Serenitas, kun en itsekään osannut orientoitua tuohon uuteen nikkiin, niin miten sitten sitä voisi edellyttää lukijoilta.

Kallelle kiitos, että informoit pielessä olevista kommentointiasetuksista. Nyt ne pitäisi olla korjattu ja kommentointi mahdollista kaikille. Aikaleiman säätökin löytyi uuden blogin konehuoneen uumenista, kun siellä aikani pengoin.
Mukavaa, että blogissa on käyty jo melkein tuhat kertaa. Vaihdoin laskurin muotoa blogin vaihdon yhteydessä, vanhan blogin laskuri raksutti uniikkeja kävijöitä, mutta täällä uudessa laskeskellaan sivulatauksia.
Mari Koo ehtikin jo kommentoimaan Blogilistan beta-versiota tuoreeltaan: "Ensituntumalla lista ainakin näyttää paremmalta. Ja kun en itse tätä nykyä käytä listaa aktiivisesti blogien seuraamiseen, vaan piipahtelen silloin tällöin mm. etsimässä tietyistä aiheista blogeja, niin hakemisto vaikutti nyt toimivammalta. Samoin Listat ja tilastot -osio tuntuu kehittyneen kivemmaksi."
Samanlaisia vaikutelmia itselläkin, eli syötteiden kautta kun seuraan nykyisin blogeja, listan keskeisin anti onkin uuden luettavan löytämisessä. Sitä taas rajoittaa aikapula, sillä jo nykyisinkin syötteeenlukijaan pärähtää 50-100 vakkariseurattavaa kerrallaan. Toivottavasti nuo tilastot olisi jo saatu tolkullisempaan kuosiin. Mutta raikkaammalta uusi lista näyttää, ja varmasti kiinnostavaa luettaavaa on sitä kautta aikaisempaakin helpompi löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti